sjukt varmt

Det är så jävla varmt, vet inte var man ska ta vägen! ska in till stan snart och träffa jossan, vi träffas aldrig typ men de känns som om de e jag som måste ta tag i de hela annars blir de inget. men så e de alltid när gänget ska samlas jag måste alltid va med på ett hörn så att de händer nåt. inte helt mig emot för om jag inte känner fört blir de ju inget! ahaha

you where born to be my baby, and baby I was made to be your man!

äh

sitter hemma mitt på dan! har inte hänt på ett jävla tag men har några timmar ledigt så passar på att slöa som fan! Igår var jag hos josse J sommar stuga och grilla, först var det rätt drygt  men helt okej. sen när alla åkte var det bara jag, johanna och josse kvar då vart de sjukt kul.

Josse har några karlar i bakfickan som jag, så johanna känner sig nog pressad över att hon inte har nån. men så ska man inte känna, man ska inte tävla med sina vänner, man blir bara sårad. jag gillar att vara singel, visst det är mysigt att ha nåt ragg, och vill jag ha nån som håller om mig när jag ska sova kan jag åka till en kill kompis. Nu på sommaren är de skönt att va singel, då e de fritt fram att strula på! ;P nejmen då kan man ragga på alla snygga killar!

RSS 2.0