23/9 2010

Tja bloggen
Det har varit en rätt kul vecka hittils, historian är väldigt rolig. Engelskan är rätt okej faktiskt. Vi har hållt på med författarinnorna Virgina Woolf och silvia plath. Skumma kvinnor som båda tog sina liv!

Det är rätt jobbigt att Calles "ex" är med i båda grupper, tidigare i veckan så hon hade en sms konversation med Calle om hur mycket sex brist hon har! Hallå hans flickvän sitter mellan er! Och idag så prata vi om att om en kvinna la sina nycklar på bordet betydde det att hon var villig, då slänger hon upp sina nycklar och säger "Calle;)"  GE FAN I MIN KARL!!! Jag har verkligen sämsta självförtroendet när det kommer till hans ex och "ragg"(gamla ragg som han kontakt med fortfarande) Jag är verkligen skit rädd att han ska typ lämna mig fär nån av dom.
Min lista över konkurenterna
1. Ewwe(gammalt ragg sen 4 år tillbaka)
2. Amanda(exet som han hade så roligt med)
3. mikaela(första kärleken)

Jag vet att han älskar mig men jag kan fortfarande inte skaka av mig känslan att han kan lämna mig bara så där på grund av ett ex! Ibland har det ju hänt att jag har gråtit mig till sömms på av rädslan, det känns så dumt jag vet, jag gråter över ett problem som inte finns men jag kan inte hjälpa det! Hoppas bara att han fattar att det finns ingen som jag, ingen kan älska honom som jag kan!

Jag älskar dig Carl Andersson<3
xoxo

21/9 2010

Hejhej bloggen
Igå vad en jävligt rolig eftermiddag/kväll. Jag och Calle åkte in till stan med Amanda och Emma, hon lämnade in sitt bredbandsmodul. De tog ca 3 timmar innan vi gick och hämta den. Amanda gick till sitt sputnik möte. Jag, Calle och Emma gick och letade bal klänning till, tro på fan att jag hittar 2 perfekta klänningar! Jag skulle ju ha en klänning som inte vad så dyr och som man ha fler gånger. Jag får helt enkelt glömma dom och leta vidare. Sedan gick tillbaka till Telia och skulle hämta ut modulen, så spåra det totalt, vi diskutera för trånga fittor, att ha sex när man är full och om det verkligen är äckligt att va tillsammans med en 28:åring när men är 17 år?

Idag hade jag en jätterolig historia lektion, vi hade rollspel på att vi va en stenålderstam, jag var hövding Lady buch! Hur kul som helst, och min lärare är verkligen jätterolig, hon hatar fransmännen! Jag tror att de kommer bli 9 väldigt roliga veckor.

Jag älskar dig Carl Andersson<3

           xoxo  


19/9 2010

Tja bloggen!
Idag var det val, första gången jag röstade! Lite läskigt med tanke på att mamma gav mig helt fel instruktioner på hur man skulle göra, jag klistrade inte igen kuverten så alla fick stå och vänta medans jag slickade med en helt torr tunga(pinsamt!) men de va bara att gå med huvet högt och inte titta på någon.

Sen åkte vi hem för att kapa ved, JAG HATAR ATT FIXA MED VEDEN! Det är så jävla tråkigt. Så börja det regna mitt i allt, då hitta jag lite bubbelplast som jag satte under hörselskydden, super sexigt enligt mig. men vi gjorde iallafall 3 vedsäckar.

Imorn börjar en ny skolvecka, vi får se hur det hela går med histora och engelska. Plus att jag vill få reda på om jag klara matten och grönt kort proven vi gjorde förra veckan. Matteprovet vad de svåratse jag vart med om för vi var ju knappast förberedda på det! Grönt var lite lättare, för det var ju altenativ med.


Jag älskar dig Carl Andersson<3 
xoxo        



18/9 2010

hejhej bloggen!
Idag sa jag upp min prenumeration på Glamour, Seriöst senast tidning gav ut knep om hur man lurar killen att fria till dig! Så tolka jag det iallafall, Och att man bör skriva ett testamente när man är 18 år. " Jag vill skänka min bästa mascara till johanna" Hallå!! Sen har tidning blivit lite för snobbbig för min smak, " kjol i ren polyester av Anna blabla för 1 995 kr" Nej tack klarar mig! Får se om jag bara ska köpa tidningar framöver.

Jag satte en ring i läppen för 3v sen nu, familjen (utom katarina som var med) tjatar bara, varför jag gjorde och hur fult det är med pirceing. Calles mormor vart helt chockad, men visst hon kanske för gammal för att fatta. och så är hon ju sjuksköterska, så då förstår man chocken till viss del! Calle tycker att jag vart jättefin i den, Han är bara ledsen att vi inte får tungkyssas på ca 1mån till.

Calle och jag firar 1 års dag om 21 dagar! Weii Jag älskar verkligen honom, visst det hade varit roligt att va singel sista året på gymnasiet men jag ångrar samtidigt inte att jag är tillsammans med honom.

Nästa vecka börjar inviduella valet, så i 1mån framöver ska jag läsa enbart historia A, engelska C, engelska B och matte B! BORRRING! Men det är jag som har valt, så jag får skylla mig själv. Fast det fanns ju inget roligt att välja, jag har velat läst "mjölk och nöt" sen jag börja på skolan. Men nä inte finns det att välja på invd-valet! Och alla skogskurser som fanns har vi redan läst typ, förutom "jakt och viltvård", det vill inte jag läsa.

Jaja livet går vidare... bara att kämpa på!

Jag älskar dig Carl Andersson<3                                                                       

xoxo Elin

RSS 2.0